فروش پروژه های دانشجویی و گزارشهای کارآموزی

فروش پروژه های دانشجویی و گزارشهای کارآموزی

فروش پروژه های دانشجویی و گزارشهای کارآموزی

فروش پروژه های دانشجویی و گزارشهای کارآموزی

هواپیما ربایی و اقدامات علیه امنیّت پرواز

دانلود پژوهش هواپیما ربایی و اقدامات علیه امنیّت پرواز

مختصری در مورد هواپیما ربایی

دانلود پژوهش هواپیما ربایی و اقدامات علیه امنیّت پرواز  با انواع اختراعات و تسهیلات فراوانی که در امور مربوط به حمل و نقل کشورها، به ویژه حمل و نقل هوایی، پدید آمده؛ دامنه فعّالیّت بزهکاران نیز گسترش یافته است، چون معمولاً هر پدیده‌ی جدیدی در کنار فایده‌ها و تسهیلات خاص خود، مشکلات به خصوصی را نیز به دنبال خواهد داشت و ممکن است؛ حقوق وسیله‌ای جهت نیل به برخی مقاصد و اهداف شوم فرصت طلبان باشد. هواپیما ربایی در ایران به همین جهت کنوانسیون‌هایی در این زمینه به تصویب رسیده است.

فهرست مطالب

چکیده

مقدّمه

فصل اوّل : کلّیّات و تعاریف

گفتار اوّل : سیر تاریخی هواپیماربایی و جرایم علیه امنیّت پرواز

گفتار دوم : تعریف هواپیماربایی و جرایم علیه امنیّت پرواز

گفتار سوم : شروع به جرم

گفتار چهارم : معاونت در جرم هواپیماربایی

گفتار پنجم : هواپیماربایی جرم مستمر

فصل دوم : ابعاد بین الملل هواپیماربایی و جرایم علیه امنیّت پرواز

گفتار اوّل : معاهدات قبل از کنوانسیون توکیو (ایران ۱۳۴۴ ملحق شد)

گفتار دوم : کنوانسیون توکیو ۱۹۶۳ راجع به جرایم و برخی اعمال ارتکابی دیگر در داخل هواپیما (در ایران در دی ماه ۱۳۵۰ تصویب شد)

گفتار سوم :‌کنوانسیون راجع به جلوگیری از تصرف غیر قانونی هواپیما (لاهه ۱۹۷۰) (ایران ۱/۷/۵۰ ملحق و در ۷/۳/۵۲ آن را تصویب کرد)

گفتار چهارم : کنوانسیون مونترال ۱۹۷۱ راجع به اقدامات غیر قانونی علیه امنیّت هواپیمایی کشوری

گفتار پنجم : سایر کنوانسیون‌های مرتبط با موضوع

فصل سوم : جرایم علیه امنیّت پرواز در قانون جزای ملّی


دانلود

دانلود کارآموزی در مجتمع پتروشیمی

دانلود کارآموزی در مجتمع پتروشیمی

درباره مجتمع پتروشیمی

دانلود کارآموزی در مجتمع پتروشیمی مجتمع پتروشیمی اراک یکی از طرحهای زیر بنائی و مهم می باشد که درراستای سیاست های کلی توسعه صنایع پتروشیمی و با اهداف تأمین نیاز داخلی کشور و صادرات ایجاد و به بهره برداری رسیده است .این طرح درسال ۱۳۶۳ به تصویب رسید و پس از طی مراحل طراحی ونصب و ساختمان در سال ۱۳۷۲ فاز اول مجتمع در مدار تولید قرارگرفت . در ادامه کار ، به منظور بهبود مستمر و تولید بیشتر و متنوع تر، واحدهای دیگر مجتمع تکمیل و واحد اتوکسیلات به عنوان آخرین واحد مجتمع در سال ۸۲ راه اندازی و در مدار تولید قرار گرفت .

فهرست مطالب

فصل اول  : آشنایی کمی با مجتمع پتروشیمی اراک

تاریخچه و انگیزه احداث

اهمیت تولیدات مجتمع

خوراک  مجتمع

نیروی انسانی

مصارف تولیدات مجتمع

موقعیت جغرافیایی

پاورپوینت ساختار و اجرای مدل کسب وکار

پاورپوینت ساختار و اجرای مدل کسب وکار

تعریف مدل کسب و کار

پاورپوینت ساختار و اجرای مدل کسب وکار مدل کسب و کار ساختار ساده‌ای از واقعیت است. تعریف مدل کسب‌ و کار غالباً با دشواری همراه است زیرا در زمینه‌های متفاوت کسب‌ و کار، معانی متفاوتی از آن برداشت می‌شود، تعاریف ارائه‌شده از مدل کسب‌ و کار بر اساس دیدگاه‌های ارائه‌دهندگان تعاریف، ممکن است متفاوت باشد. از جمله تعاریف مدل کسب و کار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

خلاصه‌ای از این‌که چطور مجموعه‌ای از متغیرهای تصمیم‌گیری در رابطه با استراتژی‌های بنگاه، معماری و اقتصاد جهت ایجاد مزیت رقابتی در بازارهای تعریف‌شده عمل می‌کنند.بیان چگونگی منطق اساسی و انتخاب استراتژیک جهت خلق و دریافت ارزش درون یک شبکه ارزشی.مدل کسب‌وکار ساختاری است که فرآیند خلق ارزش را با انتخاب گزینش تکنولوژی‌ها ایده‌ها فراهم می‌آورد و آن‌ها را در پیکره‌بندی خاص بسته‌بندی می‌کند تا به بازار هدف انتخابی ارائه دهد. مقالات مدیریت مدل کسب‌وکار سیستمی از فعالیت‌های به‌هم‌پیوسته است که به بنگاه مرکزی کمک می‌کند تا فراتر از مرزهای خود برود. آن‌ها دودسته فعالیت را در خلق ارزش سیستم توضیح می‌دهند….

اجزای بوم مدل کسب و کار استروالدر

جزء اول بوم مدل کسب و کاراستروادرجزء سازنده بخش‌های مشتری، گروه های مختلفی از افراد یا سازمان‌هایی را تعریف می‌نماید که شرکت قصد دستیابی و خدمت به آن‌ها را دارد. مشتریان قلب هر مدل کسب‌وکاری را تشکیل می‌دهند. بدون مشتریان (سودآور) هیچ شرکتی نمی‌تواند در بلند مدت دوام آورد. مهم‌ترین سوالاتی که در این قسمت مطرح می‌شوند:

جزء سوم بوم مدل کسب و کار: کانال های توزیع

جزء سازنده کانال ها بیان گر این است که شرکت به‌منظور ارائه ارزش پیشنهادی موردنظر به بخش‌های مشتریان هدف خود، چگونه با آن‌ها ارتباط برقرار نموده و به آن‌ها دسترسی دارد. کانال های ارتباطی، توزیع و فروش، واسط میان یک شرکت و مشتریان آن است. کانال ها نقطه تماس با مشتری هستند و نقش مهمی در تجربه مشتری ایفا می‌کنند.سؤال هایی که در اینجا مطرح می‌گردد:

بخش‌های مختلف مشتریان چه کانال هایی را برای دسترسی به ما ترجیح می‌دهند؟

هم اکنون چگونه به آن‌ها دسترسی داریم؟

ما چگونه آن‌ها را با برنامه روزمره زندگی مشتری هماهنگ می سازیم؟


دانلود